GUBU architecten bna is een ervaren allround architectenbureau onder leiding van Kaspar Gunneweg en Bastiaan Burg. Wij hebben ruime ervaring in zowel renovatie als nieuwbouw en richten ons met name op woningbouw. GUBU architecten is gespecialiseerd in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) waarbij wij samen met de kopers individuele woningen ontwerpen in een collectief project. Dit kan zowel in nieuwbouw als in renovatie waarbij woningen worden samengevoegd of een oud pakhuis, schoolgebouw of klooster wordt getransformeerd tot een woongebouw.

Door onze brede kennis van de bouwregelgeving en bouwpraktijk kunnen wij alle tekeningen en berekeningen zelf verzorgen en daarmee de kwaliteit en kosten optimaal beheersen. Naast kostenbeheering tijdens het ontwerpproces, waar wij per project een kostenrekenmodel voor ontwikkelen kunnen wij na realisatie ook zorgen voor een meerjarenonderhoudsplan.

Wij verzorgen het hele proces vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Dat betekent dat wij ook tijdens de bouw de directie voeren en toezicht houden op de bouwplaats. Hiermee waarborgen wij de kwaliteit en zorgen dat de kosten worden beheerst.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

U bent op zoek naar een woning die voldoet aan al uw wensen voor een scherpe prijs dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) iets voor u. Gunneweg & Burg helpt u om samen met uw toekomstige buren deze droom werkelijkheid te maken.

Kaspar Gunneweg

architect

Als all round architect begeleidt hij de meeste projecten vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Bij zijn ontwerpen staat de wens van de opdrachtgever en gebruiker centraal. De ruime ervaring met het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) maakt hem een CPO specialist.

Bastiaan Burg

bouwkundig adviseur

Met ruim 15 jaar ervaring als projectmanager heeft hij zich gespecialiseerd in renovatie/restauratie en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Hij zorgt voor het soepel verlopen van het bouwproces, bouwkundige uitwerking + begeleiding en kostenbeheersing van de plannen.
Bastiaan is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, installatietechniek en energiezuinigheid en maakt voor elk plan een maatwerk oplossing.