GUBU architecten bna, specialist in CPO projecten

U bent op zoek naar een woning die voldoet aan al uw wensen voor een scherpe prijs dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) iets voor u. GUBU architecten helpt u om samen met uw toekomstige buren deze droom werkelijkheid te maken.

Waren het voorheen projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties of gemeentes die bepaalden hoe uw woning eruit ging zien, nu bepaalt u dat zelf! Met CPO bent u degene die de touwtjes in handen heeft. Samen met uw toekomstige buren bent u zelf opdrachtgever en ontwikkelaar. Wij helpen bij het opzetten van zo'n project, hebben de kennis om u goed te adviseren en begeleiden u tot aan de oplevering van uw woning.

Door onze brede ervaring met CPO projecten zijn wij in staat het proces soepel en snel te laten verlopen en ontwerpen voor u en uw buren een woning op maat. Door te kiezen voor GUBU architecten bespaart u tijd en geld en kunt u zich helemaal richten op het huis van uw dromen. Met inmiddels meer dan 250 gerealiseerde woningen brengen wij ook een schat aan ervaring mee.

Samen bouwen en zelf kiezen

U bepaalt zelf, met hulp van de architect, hoe de indeling van uw woning wordt. Ook het uiterlijk van de woningen wordt bepaald in overleg met de kopersvereniging. GUBU architecten heeft ruime ervaring met CPO-projecten. Door een helder ontwerpproces en goede communicatie is het mogelijk een dergelijk proces vlot te laten verlopen.

Wijbosa

In opdracht van Kopersvereniging Wijbosa ontwerpt Gunneweg & Burg 5 woningen in CPO verband te Elspeet. De locatie maakt deel uit van plangebied Elspeet Noordwest dicht tegen de noordelijke dorpsrand.

Vrij Spel Den Bosch

GUBU architecten ontwerpt in opdracht van BAT-groep 'we hebben ze op een rijtje' vijf individuele woningen.

Locasa

In opdracht van Kopersvereniging Locasa ontwerp Gunneweg & Burg 8 woningen in CPO verband te Elspeet. De woningen verdeeld over een blok van 3 en 5 woningen worden ontworpen in jaren 30 stijl.